Four is my family dec20

Tags

Related Posts

Share This

Four is my family

Morgenmiddag zijn we weer compleet als gezin. Na vier maanden op eigen benen. Hij in Leiden in ons oude huis en wij hier in Houston. Jongste kijkt enorm uit naar de komst van zijn oudste broer. Ik heb hem in oktober nog gezien toen ik de katten ging ophalen. Maar ik ben vooral benieuwd hoe de interactie zal zijn tussen de broers en wat hij vindt van ons nieuwe huis. Ik had wel een filmpje mee, maar dat was van de eerste dagen en sindsdien is er nog wel wat veranderd.

Het gastenverblijf is er klaar voor. Woensdag zelf een U haul cargo van gehuurd en de bankjes opgehaald. In de buurt van het vliegveld. Als je het weet is het gemakkelijk te vinden. De vrouw die aan de telefoon nog zo onerverstaanbaar was, was live heel erg aardig. En onze bestelling stond er gewoon en kon mee. Thuis in no time in elkaar gezet en nu heeft jongste zoon eindelijk een bank in zijn game room en is er ook een voor de frog. Die laatste in een wilde kleur, beetje jaren zeventig design.

Twee weken blijft onze oudste zoon en dat lijkt lang, maar vliegt ook zo voorbij. We willen graag dat hij wat mensen ontmoet hier. De buren, een paar vrienden. Verder de stad Houston en een stukje van Texas ontdekken. Achttien keer Nederland doe je niet effe in een paar dagen. En de broers willen ook lekker een paar dagen met de PS4 spelen, elkaar weer eens als vanaouds in de haren vliegen. Ik ben ook benieuwd wanneer de eerste ruzie gaat plaatsvinden. Waarschijnlijk later dan die tussen mij en de oudste.

– wordt vervolgd.