Frog krijgt kleur nov29

Tags

Related Posts

Share This

Frog krijgt kleur

Ons gastenverblijf heeft een naam. Dat hoorde ik onlangs van onze overbuurman Joe. De vorige eigenaar noemde het de ‘frog’. Furnished Room Over the Garage. Dus zo ga ik hem ook noemen. Klinkt wel leuk, zowel in Engels als Nederlands. En nu binnenkort de eerste gast komt, is het zaak deze kamer ook eens in te richten. Zoals de rest van het huis is het een behoorlijk grote kamer en dus ben ik weer naar IKEA getogen. Al hebben we ook een een setje stoelen met poef bij de Target gekocht. En sinds deze week staat er ook een bed. Niet van IKEA, toepasselijk opgemaakt met groene lakens, die dan weer wel van onze favoriete winkel komen. Ik had beter aandelen kunnnen kopen in die zaak.

De nachtkastjes komen dan weer wel uit die geel/blauwe zaak en hoeven alleen maar in elkaar gezet te worden. Je hebt altijd extra lang plezier van je aankopen. Je bent uren zoet met het in elkaar knutselen. De lampjes zijn redelijk kant-en-klaar, alleen een peertje toevoegen. Voor de garderobekast hebben we een soort inbouw gekocht, hoeven gasten niet uit hun koffer te leven. Ik moet nog even zien hoe stevig dat is als we het in elkaar gezet hebben. De voorbeelden in de winkel waren zeer wisselend. Maar ik vertrouw er altijd op dat wij het zelf beter kunnen.

Op 5 december komt het bankje, waarvoor ik een jaren zeventig-cover heb gekocht. Het enige dat dan nog ontbreekt is een kleine eettafel met stoelen. Het is een beetje poppenhuis spelen op een iets grotere schaal. En ik betrap me erop dat ik het stiekem heel erg leuk vind.

– wordt vervolgd.